Inzicht Nederland
Search
Close this search box.
inzicht-nederland-politie

Nederland Politiestaat

Wij van inzicht Nederland vragen ons af of Nederland niet afstormt op een politiestaat. Dit vanuit de conclusies welke getrokken kunnen worden uit de eigen ervaringen van dhr. van Vuure (oprichter van Inzicht Nederland).

Waar hij niet de confrontaties (lees meer hierover) heeft opgezocht met de handhavers van de gemeente Deventer maar hem steeds weer met iets anders wisten te benaderen heeft van Vuure een grens gesteld. Genoeg is genoeg!

Het is toch niet normaal dat je je in je eigen huis moet legitimeren voor een bloembak voor je woning. Er werd flink opgeschaald door dit vergrijp en de politie sommeerde en vorderde uiteindelijk zijn ID. Slecht 1 week ervoor had hij toezichthouders voor de deur staan voor een steigertje waar ook een legitimatie voor werd gevraagd. Het bleek vanuit de koker van 1 toezichthouder te komen, te weten Robert Furhe welke gepikeerd was omdat hij niet zijn zin kreeg en ook de politie heef opgeroepen met het verzoek mij op te sluiten in de gevangenis. Lees het hele verhaal (straks hier link)

Middels media en berichten elders uit Nederland en in ontvangst genomen door inzicht Nederland blijkt het niet alleen in Deventer raak te zijn. Heel Nederland heeft moeite met het harde en onrechtmatige optreden van de politie.

Volgens van Vuure gaat dit niet de goede kant op en wordt de kloof tussen burger en overheid groter en groter. Tijd voor herstel en een beter Inzicht in Nederland zodat het klimaat leefbaarder wordt. Leefbaarder en met meer waardering voor mens en overheid.

Leave Your Comment