Inzicht Nederland
Search
Close this search box.
inzicht-nederland-opsporings-verzoek

Opsporings Verzoek

Veel ambtenaren die boetes opleggen en iets van je vorderen of willen, daarvan weten wij als burgers niet eens wie ze zijn. Inzicht Nederland is van mening hen identiteit zichtbaar is zodat er geen verwarring ontstaat wie iets van jou wil. Het komt ook nog wel eens voor je wordt opgelicht door iemand die zo’n uniform aantrekt.

Tevens is het vreemd de ambtenaren een voorbeeld functie dienen. Zo zou het meer in lijn liggen zij zichzelf eerst legitimeren alvorens ze iets van jou willen. Naast dit misbruik tegengaat is het ook wel zo beleeft. Je vraagt toch eigenlijk ook niet eerst, hoe heet jij en daarna vertel je wie jij bent?

Omdat in velen gevallendoor een bliksem optreden vanuit de overheid niet de tijd was de identiteit te achterhalen van de dienders is deze oproep “Opsporing Gevraagd” in het leven geroepen om alsnog de identiteit vast te kunnen stellen. En dat is zeker essentieel om een strafrechtelijke vervolging in te zetten. De praktijk wijst uit indien er schriftelijk wordt gevraagd wie de betrokkenen waren er wordt gemeld dat er wegens privacy redenen dat niet wordt verstrekt. Wij vinden dat klachtwaardig, je zou op zijn minst moeten weten wie diegene is geweest wie jou onrecht heeft aangedaan. Daarom de vraag kent u een van deze dienders laat het ons (anoniem) weten. Dank u

#0024003

inzicht-nederland-opsporings-verzoek-inval-deventer-voeging-politie-deventer

Kent u deze diender welke een publieke functie beklede ten tijden van beeldvastlegging op de openbare weg?


Locatie:

  • Deventer

Datum:

  • 17-5-2024

Tijdstip:

  • 17:00

(mogelijke) Functie(s)

  • Stagiaire

Wapen gevaarlijk?

  • Nee

Leave Your Comment