Inzicht Nederland
Search
Close this search box.
inzicht-nederland-niet-zweverig

Niet zweverig

Met beide benen op de grond is het motto van Inzicht Nederland

Vaak worden mensen die in opstand komen of hun kritiek uiten tegen het huidige systeem weggezet als wappies, soeverijne raddraaiers, etc, etc.
Iedereen mag natuur daar wat van vinden. OPvallend is dat het vaak de groep is die goed gedijt met d ehuidige postitie binnen het systeem en het hen wel goed uitkomt. Verandering willen ze dan ook niet en verzteen zich tegen deze mensen die er wel last van ondervinden. een mens is van nature egoestisch en kiest bewsut en/of onbeust voor de privelaces welke hij of zei heeft (verkrgen). Daarnaast is verandering ook eng. Tel die twee bij elkaar op v.s. mensen die het anders willen. Het lijkt dan ook logisch deze twee groepen tegeover elkaar staan.

Toch kan het systeem anders (lees: beter) waarbij je er zelf ook beter van wordt, ook al zit je vuistdiep in het systeem en heb je het goed voor elkaar.

Zo heeft oprichter van Vuure zelf ook veel gedaan, zodat hij goed kan meepraten over casussen welk hier (op deze website) beschreven en weet hoe het is om in dienst te zijn van de overheid. Zo heeft hij aan beide kanten van het verhaal kunnen en mogen ondervinden hoe het is en in levende lijven ondervonden wat de functies inhouden. Maar ook deelgenomen aan organisaties welke zich verzetten tegen het systeem

Enkele voorbeelden:

– Pionier en oprichter geweest van de oprichting stadwacht Deventer (Wat nu de toezichthouders zijn)

– Bij defensie gediend (toen rekest ingediend om er weer uit te komen als gewetensbezwaarde)

– Politie academie gevolg (deel opleiding)

– Aangesloten bij “de Soevereine mens” (om te ontsnappen uit het/dit absurde systeem)

– Eigen bedrijf gehad Bonweg.nl waar bekeuringen konden worden vernietigd

 

Dit alles heeft er toe geleid Inzicht Nederland op te richten en daar alle informatie en levenservaringen bij te betrekken om een goed balans te krijgen tussen burger en overheid. Resumerende tot op heden kan van Vuure concluderen het heel goed is er een systeem is om al die mensen op dit kleine stukje aarde in het gareel te houden. Anders zou het recht van de sterkste gelden, wat overigens niet veel anders is nu met het huidige systeem 🙁 Je ziet nu (ondanks het systeem) dat het verschil tussen arm en rijk, zwakkeren en sterkeren steeds gorter wordt. Daarom zal er kritisch naar het huidige systeem gekeken moeten worden. 

Verder kan geconcludeerd worden tegen de stroming in zwemmen (ook met een kleine groep) niet levensvatbaar is gebleken. Daar waar hele goede initiatieven hebben gefaald de grotere doelgroep te bereiken, temeer de groepen vaak te divers waren. Van zweverig tot interne boosheid en onvrede (vooral met zichzelf) is het in de kiem gesmoord.

Toch weet van Vuure zeker dat er een enorme onvrede heerst in de huidige maatschappij en de bereidheid om voor een beter systeem te strijden enorm groot is. Daarom hoop hij Inzicht Nederland, samen met u een stevige vuist te kunnen maken naar de overheid om het weer leefbaar te maken in (om te beginnen) Nederland.

Met de stroming mee, maar kritisch naar het systeem en daarbij opkomen voor jezelf en je rechten, met als achterband de steun en toevertrouw van inzicht Nederland. Eigenlijk waar de politie voor in het leven was geroepen (waakbaar en dienstbaar) is uitgelopen op een orgaan welke het belang van de staat dient en voorbij is geschoten waar het menselijk aspect er toe zou moeten doen. U bent eigenlijk een wandelend BSN nummer geworden welke totaal gedirigeerd wordt door de overheid. Vrijheid? Ja binnen de smalle kaders

“On bended knee is no way to be free.”

 

inzicht-nederland-voor_macht_misbruik

Grote mond

Heb je een grote mond (lees: kritisch naar het optreden van de overheid) en beroep je je op je rechten? Kortom begrijp je het niet, krijg je straf!

Als iemand die vindt dat dit niet zo is (wellicht vanuit de zijde van de overheid) vraag ik vriendelijk een reactie te geven, zodat we de discussie hierover kunnen aangaan.

Een voorbeeld waarbij je gewoon je mond moet houden en moet luisteren (in je eigen woning) waar ze je voordeur forceren om hun punt te maken. Je eigen woning, je veilige thuishaven (notabene grond gekocht en in bezit) welke brut wordt opengebroken door dienders welke niet in staat zijn (zie de twee mannelijke agenten) te de-escaleren en naar de bron te refereren. Dus waar gaat het over? Een plantenbak welke iedereen voor zijn deur mag zetten op gemeente grond. Zie hier het hele verhaal van de plantenbak

Leave Your Comment